Login Cyclos
LETS Apeldoorn, vele handen

 

Tips van Ronald


 

Meer aandacht voor jouw advertentie ?

Cyclos Tip nummer 5

Wanneer je meer aandacht wilt voor je vraag- en/of aanbodadvertentie, zijn er verschillende mogelijkheden.
1. Je maakt een nieuwe advertentie aan. Voordeel: je advertentie verschijnt bovenaan in de periodieke vraag- en aanbodmail die aan alle deelnemers wordt verzonden.
2. Je verandert een onderdeel in je bestaande vraag- en/of aanbodadvertentie, bijvoorbeeld je verlaagt de prijs of doet er een extra voordeeltje bij. Voordeel: je advertentie verschijnt bovenaan (zelfde voordeel als in 1.)
3. Je stuurt een mail aan alle deelnemers. Het mailadres is: deelnemers@letsapeldoorn .nl (zonder spatie natuurlijk). Voordeel: je advertentie wordt onmiddellijk aan alle deelnemers verzonden.
Nota bene: van het mailen aan alle deelnemers dient gepast gebruik worden gemaakt en is uitsluitend bedoeld voor berichten die enige spoed eisen (maar dat spreekt eigenlijk vanzelf, toch?)

Wil je een persoonlijke advies, aarzel niet en kom dan naar het LETScafé! Wij helpen je graag verder. Gewoon doen!


 

Wil je Cyclos via e-mail ?

Cyclos Tip nummer 4

Wanneer je niet zo vaak op de website van LETS Apeldoorn kijkt, mis je misschien een bericht of lees je het te laat om tijdig antwoord te kunnen geven aan een deelnemer die met je wil handelen.

Je kunt eenvoudig al je berichten ook via email ontvangen. Ga naar Cyclos, login op de gebruikelijke manier, klik VOORKEUREN, klik  dan BERICHTEN. Nu kun je de Voorkeuren voor berichten veranderen door de gewenste vinkjes in het rijtje E-mail aan te vinken. Klaar is Kees!

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig: aarzel niet en bel Jan op 055-5061293 of mail de Helpdesk via helpdesk@letsapeldoorn.nl


 

Ben je je wachtwoord vergeten?

Cyclos Tip nummer 3

Wanneer je je wachtwoord kwijt bent (je had eindelijk een goed wachtwoord bedacht maar je schreef het ergens op en je weet niet meer waar) bedenk dan dat dit geen enkel probleem is. Ook al is dit de zoveelste keer: bel of mail Jan Prins en hij verschaft je een nieuw wachtwoord.

Dat moet je natuurlijk daarna wel weer even veranderen in een wachtwoord dat Jan niet kent anders ben jij niet meer de enige die je wachtwoord weet.

Dus aarzel niet: bel Jan op 055-5061293 of mail hem via helpdesk@letsapeldoorn.nl


 

Hoe komt mijn advertentie in de linker kolom te staan?

Cyclos Tip nummer 2

Iedere bezoeker van onze website krijgt in de linker kolom een reeks van steeds wisselende advertenties te zien. Steeds zie je daar een aantal AANGEBODEN advertenties met daaronder een VRAAG advertentie. De computer zoekt die advertenties uit en bij elke klik in de menubalk zoekt de computer weer een aantal andere advertenties uit.

Voorwaarde is wel dat je bij je vraag- of aanbodadvertentie een foto of een plaatje/afbeelding plaatst!

Wil je dat ook, maar kom je er niet uit: bel de secretaris en hij legt uit hoe je dat doet. Je kunt ook naar het  LETScafé komen.


 

Maak je bekend bij alle medeLETSers!

Cyclos Tip nummer 1

Wanneer je wilt dat andere deelnemers meer gebruik maken van je aanbod, zorg er dan voor dat je een pasfoto of een andere foto van jezelf plaatst zodat iedereen weet hoe je er uit ziet. Dat maakt het vinden van elkaar makkelijk en vergroot het vertrouwen.

Krijg je de publicatie van een foto niet voor elkaar, doe dan gerust een beroep op de kerngroep. Daar is bekend wie bereid is een foto van je te maken ofwel een bestaande foto in je profiel te plaatsen. je kunt ook de secretaris vragen. Dat kan ook tijdens een LETScafé.