Login Cyclos
LETS Apeldoorn, vele handen

 

Ook deelnemen?

 

Heb je op de LETS-website rondgeneusd en ben je tot de conclusie gekomen dat jij bij LETS en LETS  bij jou past? Overweeg dan om deelnemer te worden van de LETS ruilkring in Apeldoorn. Wil je eerst meer informatie? Tijdens een kLETScafé kun je al je vragen stellen. Je kunt ook het informatieformulier invullen en mailen. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een informatie/instructiebijeenkomst.

Lees eerst de pagina Hoe het werkt zorgvuldig door en realiseer je wat de gevolgen zijn wanneer je gaat deelnemen. De wederzijdse rechten en verplichtingen staan in het Deelnemersreglement voor de LETS ruilkring Apeldoorn.

Heb je alle voors en tegens afgewogen en blijf je bij je voornemen? Print dan het aanmeldingsformulier en vul daarop je gegevens in. Na ondertekening lever je het in tijdens het kLETScafé of tijdens de informatie/instructie bij de secretaris. Maak daarvoor een afspraak met secretaris LETS Apeldoorn, Billitonlaan 23-2, 7314 CN Apeldoorn, 06-51609219.

Na ontvangst van de door jou ondertekende deelnemersovereenkomst ontvang je van de Cyclos-beheerder je login-naam en een voorlopig wachtwoord dat je verandert in een zelfgekozen wachtwoord. Desgewenst kun je ook een mentor toegewezen krijgen voor meer uitleg en instructie.

Daarna ga je zelf aan de slag met het aanvullen van je deelnemersprofiel en het invoeren van je vraag- en aanbodadvertenties. Om het uiterste uit de ruilkring te halen blijf je LETScafé's bezoeken om kennis te maken met andere deelnemers en al hetgeen zij aanbieden.